hu

Magamról

Attila vagyok...

Alig múltam 10 éves, amikor a kertünk hátsó részében próbáltam Édesapám Simson segédmotorjával talpon maradni. Azóta töretlenül imádom a kétkerekű és négykerekű járműveket, a közlekedést és azt az érzést, amit annak szabadsága ad, hogy bármikor, bárhova eljuthatok.

A motorozás azonban soha nem csak annyi volt, hogy felültem és már mentem is. Ha menni akartam, többnyire magamnak kellett - segítséggel persze - szerelni, karbantartani, hibákat feltárni. Így kezdődött, hiszen otthon is a műszaki területen végzett munka volt a példa, hogy magam is műszaki pályára léptem. Okleveles agrármérnökként és környzetgazdálkodási agrármérnökként végeztem, majd pár évvel ezt követően úgy hozta a sors, hogy a műszaki mérnöktanári végzettséget is megszerezve egy középiskolában lettem tanár. 12 éven keresztül tanítottam mezőgazdasági és műszaki tárgyakat 14-22 éves fiataloknak és felnőtteknek is. Ez alatt az idő alatt szereztem meg azt a tapasztalatot, amely a mai napig a tanítással kapcsolatos alapelveim gyökere.

2018 óta vagyok gépjárművezető szakoktató és elsősorban Szegeden oktatom a tanulni vágyó fiatalokat, idősebbeket, nőket, férfiakat. 

Hiszem, hogy bármit meg lehet tanulni, ha megtaláljuk azt a módszert és stílust, ami a tanulónak és oktatónak is a legmegfelelőbb az együttműködéshez.

Szakoktatói azonosító: 16344